Returnarea sau schimbul produselor se pot face prin comunicarea problemei dvs. in mod prealabil prin formularul de contact: https://euroceramica.ro/contact

Termenul de raspuns la solicitare poate sa ajunga pana la 7 zile lucratoare.

Returnarea Produselor este posibila in Termen de 14 zile calendaristice, de la ridicarea coletului.

Nu acceptam returul pentru urmatoarele produsele:

  • deteriorate in urma transportului neconform.
  • produse pe comanda speciala de dimensiuni.

Veti returna produsele nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data in care ati ridicat coletul.

Va rugam ca produsul/ produsele sa fie returnat / returnate exact in starea in care l-ati / le-ati primit, bine ambalat / ambalate pentru transportare, fara urme de uzura, in cutia originala, cu toate componentele insotitoare.

In cazul in care produsul / produsele returnate nu se afla in aceasi stare in care l-ati / le-ati primit, ne rezervam dreptul de a refuza returnarea banilor si expedierea produsului / produselor inapoi catre dvs. . Taxele de transport vor fi suportate de dvs.!

Acceptam returul daca nu sunteti multumit de produs doar prin comunicare in prealabil catre furnizor in intervalul orar (10:00-17:00) la unul dintre numerele de telefon afisate in pagina principala sau prin mesaj scris prin formularul de contact: +4 0742 551 331

https://euroceramica.ro/contact

Daca ati primit un produs defect sau produsul s-a defectat pe timpul livrarii, te rugam sa ne contactezi in termen de maxim 48 ore de la ridicarea coletului, pe adresa de e-mail contact@euroceramica.ro  sau la numarul de telefon +40 768 279 222 si sa ne trimiti minim o fotografie din care sa reiasa paguba produsa.

In cazul in care au trecut cele 48 de ore si nu ni s-a comunicat nici o problema cu privire la produsul primit, consideram ca acesta este conform, iar pentru eventualele retururi va trebui sa suportati taxa de retur de 20 lei.

Pe durata garantiei, in caz ca produsul se defecteaza, acesta se poate doar schimba, nu si returna.

Schimbul si returul se fac in intervalul 10:00-17:00, de Luni pana Vineri, in termen de maxim 7 zile lucratoare.

Va rugam sa luati la cunostinta ca in perioada de stare de urgenta sau stare de alerta, firma de curierat poate avea intarzieri de 2-3 zile lucratoare.

Cheltuielile de transport pentru returnarea produselor vor fi suportate de catre dumneavoastra.

In cazul in care produsul nu este pe placul dumneavoastra, de asemenea veti suporta cheltuielile de retur sau de schimb.

Coletul va fi trimis numai prin CURIER (indiferent de firma de curierat).

NU ACCEPTAM COLETE TRIMISE PRIN POSTA ROMANA!

COLETELE TRIMISE RETUR CU RAMBURS VOR FI AUTOMAT REFUZATE.

NU veti suporta cheltuielile de returnare in cazul in care:

-Primiti in colet alt produs fata de cel comandat.

-Ati constatat ca produsul primit are defecte de fabricatie.

Dupa ce vom receptiona coletul primit retur ,va vom restitui valoarea produsului sau a produselor prin Transfer Bancar nu mai tarziu de 14 zile calendaristice.

Pentru transfer bancar, ne puteti trimite contul IBAN la adresa de email contact@euroceramica.ro in care sa ne mentionati:

-numele si prenumele din comanda

-numarul de telefon pe care l-ati folosit in comanda

-numele produsului/produselor la care doriti returnare

-motivul returnarii acestuia/ acestora

-contul IBAN si numele titularului pentru a putea efectua plata dupa ce este primit returul de la dvs.

https:// euroceramica.ro nu poate fi responsabil pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp, fapt pentru care https:// euroceramica.ro nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.

Telefon: +4 0742 551 331